Testimoni Pengguna

Nama : Syed Omar bin Syed Darus
No KP : 710419-07-5527
Alamat: Blok 4-01- Mak Mandin 1
13400 Butterworth
Pulau Pinang
No Tel: 019 498 6904
Penyakit : Barah Otak

" Saya disahkan mengidap penyakit BARAH OTAK pada 13 Januari 2006. Saya telah menjalankan rawatan di sebuah pusat perubatan terkenal di Pulau Pinang di bawah pengawasan rapi oleh dua orang doktor pakar. Akhirnya doktor membuat keputusan yang kepala saya perlu dibedah. Selesai pembedahan, penyakit saya bertambah teruk.

Saya terbaring kaku tanpa dapat berbuat apa-apa.

Ingatan saya telah hilang, saya menjadi pelupa. Ramai yang mengatakan saya sudah tiada harapan. Namun kehendak Allah mengatasi segalanya. Seperti ada KEAJAIBAN. Tanpa diduga, di saat yang amat genting itu, tiba-tiba muncul seorang hamba Allah iaitu En. Ikbal Hisham bin Ahmad Tajudin, untuk membantu merawat penyakit saya. Beliau telah memberi saya sebotol MASAD. Selepas meminum hanya satu sudu MASAD, saya mulai rasa agak selesa. Saya seperti ada tenaga dan telah dapat bergerak walaupun sedikit.

Setelah mengamal satu botol MASAD, segala penyakit yang saya deritai telah hilang sepenuhnya. Saya menjadi lebih bertenaga. Kesihatan saya telah pulih sepenuhnya malahan lebih sihat jika dibandingkan ketika saya belum sakit dahulu. Memang ianya satu KEAJAIBAN tetapi itulah kehendak ALLAH Taala. Sekarang saya dan keluarga hidup penuh kegembiraan. Puluhan ribu wang saya habiskan untuk pelbagai rawatan moden namun penyakit saya tidak sembuh. Dengan MASAD yang bernilai RM50.00 penyakit saya telah sembuh sepenuhnya malahan rezeki saya tidak pernah berhabisan walaupun saya telah diberhentikan kerja.

Syukur ya ALLAH! Moga hambaMu ini akan terus mampu menjadi seorang insan yang TAQWA, KAYA, SIHAT dan JIHAD dibumiMu ini...AMin"